portfolio
baby fotograaf limburg
newborn fotografie
kinderfotograaf genk hasselt
gezinsfotografie
beste babyfotograaf
beste newbornfotograaf limburg

Welkom op de site van Puur Fotografie, gespecialiseerd in newborn-, baby- en kinderfotografie!

 

Al sinds mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd door fotografie. Samen met andere creatieve talenten zoals schilderen en tekenen ben ik geboeid door de innerlijke en uiterlijke schoonheid van mensen en streef ik ernaar om deze vast te leggen op beeld. In 2011 maakte ik de klik: ik zou de sprong wagen en alles in het werk zetten om van fotografie mijn hoofdberoep te maken. Met de geboorte van mijn kinderen in 2012 en 2013 werd de richting die ik wilde inslaan alleen maar duidelijker: zwangerschaps-, baby- en kinderfotografie.

Zo begon ik me meer en meer te specialiseren in deze specifieke richting binnen de fotografie en volgde ik vele (online en offline) workshops en cursussen rond dit thema. Ook ging ik in de leer bij enkele ervaringsdeskundigen binnen de newbornfotografie. In 2014 besloot ik om me fulltime als zelfstandige te vestigen en 'Puur Fotografie' was geboren...

 

Met veel plezier leg ik de puurheid van kinderen en de vele daarbij behorende gelaatsuitdrukkingen vast op een mooie buitenlocatie of in mijn fotostudio in mijn huis te Niel-bij-As. Ik probeer kinderen in hun eigenheid te portretteren, typische gezichtsuitdrukkingen, spontane lachjes, ... kortom, ontspannen kinderen in hun element. Voor geforceerde 'lach eens naar het vogeltje'-foto's zijn pasfoto's uitgevonden...voor pure foto's kom je naar Puur Fotografie.

 

Ik volg ook vandaag nog regelmatig workshops (online én real life), vooral in newbornfotografie. Niet alleen om bij te leren, maar ook om up-to-date te blijven en mij te kunnen blijven specialiseren in de specifieke doelgroepen waar ik me op richt. Mijn daglichtstudio bij mijn thuis te Niel-bij-As is volledig gericht op newborn- en babyfotografie. Ook kleine kindjes kan ik hier prima fotograferen. Ik beschik over verschillende achtergronden, attributen, accessoires, ... en (zéker voor baby's) zorg ik dat het steeds voldoende warm is (bij newborns kan dit 26-27 graden zijn). En indien gewenst kunnen mama en papa tussendoor ook altijd even mee op de foto.

 

Gezinsshoots en familieshoots doe ik steeds op een buitenlocatie. Zwangerschapsshoots kunnen zowel op locatie als in de studio doorgaan. Hiervoor richt ik onder andere 2x per maand minishoots 'Bolle Buik' in. Voor 99 euro heb je al een fotosessie inclusief 5 digitale foto's in hoge resolutie. Qua buitenlocaties kan ik verschillende plekjes voorstellen in de buurt van mijn woonplaats, maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook welkom. Ook neem ik zelf altijd eigen spullen mee die gebruikt kunnen worden, of je brengt zelf attributen mee om de foto's nog persoonlijker te maken. Spelenderwijs maken we zo de mooiste foto's.

Puur Fotografie newborn en babyfotografie